Låtkurs med Britt Forsströmson

Vi har lyckats få den blekingefödda riksspelmannen Britt Forsströmson att komma till oss och hålla en låtkurs. En del kanske kommer ihåg Britt från sommarlåtkurserna i Blekinge i slutet på 70- och början på 80-talet där hon var med som ledare. Numera spelar hon i symfoniorkester i Malmö som yrke och hon leder på fritiden ett spelmanslag. Det blir gehörsutlärning på fiol. Andra instrument är givetvis välkomna. Du bör ha spelat några år för att tillgodogöra dig kursen.

Kursen blir den 22/4 i Slöjdhuset, Emaljervägen 6 i Ronneby. Vi börjar 9:30 och håller på till 16:00. Lunch äter vi på stan. Den betalar var och en själv. Fika på för- och eftermiddagen ingår i kursavgif­ten. Kursen kostar 100 kr för medlemmar i Blekinge spelmansförbund och 150 kr om du inte är med­lem.

Ytterligare upplysningar kan du få från Peter Svensson på tfn 0709-59 33 01 eller via mejl ordf@blekingespelman.se.

Anmäler dig gör du via mejl till ordf@blekingespelman.se och betalar samtidigt in avgiften till för­bundets Plusgiro 80 96 52-1. Båda sakerna behövs för att anmälan skall vara giltig. I anmälan vill vi veta namn, adress, telefonnummer och komplett personnummer.
Begränsat antal platser.

Kursen anordnas med bidrag från Musik i Blekinge och Kulturens.

Detta inlägg publicerades i Evenemang, Nyheter. Bokmärk permalänken.