Spelkurs och danskväll

Välkommen på kurs!

Den 30 november i Slöjdhuset, Ronneby.

Sven Midgren och Alva Bosdottir kommer till Ronneby för att hålla kurs med oss! Det kommer bli roligt, lärorikt och inspirerande – och du är inbjuden!

Vi vill att fler ska kunna vara med, och därför satsar vi den här gången på två lärare. Det gör att vi kan dela upp oss i två grupper på olika nivåer. Du avgör själv vilken grupp som passar dig bäst. Vi växlar lärare, så båda grupperna får träffa både Sven och Alva.

Alva kommer att lära ut låtar, medan Sven fokuserar på arrangemang, stämspel och komp. Utlärning sker på fiol, men alla instrument är välkomna.

Kursen arrangeras i samarbete med Kulturens och Ronneby kommun.

Praktiska detaljer

Vi startar kl 9.30 och håller på till kl 16.00, med avbrott för lunch. Lunch äter vi gemensamt på stan och den betalar var och en själv. Vill du ordna lunch på annat sätt går det givetvis bra. Det finns kök i Slöjdhuset.

Kursen kostar 150 kr för medlemmar i Blekinge spelmansförbund och 200 kr för övriga. Ungdomar till och med 19 år betalar 100 kr.

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter i länken nedan och betala in kursavgiften till bg 5297-9010. Anmäl dig senast den 24 november. Anmälan är bindande.

Anmäl dig här.

Spel- och danskväll

Efter kursen fortsätter vi med spel- och danskväll. Du är förstås välkommen även om du inte har varit med på kursen. Vi börjar vid 18-tiden och håller på så länge vi orkar. Kom med och spela, dansa, sjung och lyssna!

Detta inlägg publicerades i Evenemang, Nyheter. Bokmärk permalänken.