Spelträff i Slöjdhuset i Ronneby 19/11 kl 14

Den här gången satsar vi lite extra på dig som vill prova att vara med på en spelträff men ännu inte tagit steget, och samtidigt blir det en återträff för deltagarna i sommarens ungdomskurs. Men du som varit på många spelträffar tidigare är givetvis lika välkommen!

Vi börjar med att dela upp oss i två grupper och du väljer själv vilken grupp du vill vara med i. Den ena gruppen blir återträff för ungdomskursen, och leds av Annika Mischke och Karin Johansson. Du som vill prova på en spelträff är också välkommen att vara med, oavsett ålder.

Den andra gruppen blir en ”vanlig” spelträff – vi hjälps åt att välja låtar och spelar det vi känner för, gamla favoriter eller något vi vill öva på. Några låtar som ofta dyker upp finns på Folkwiki: http://www.folkwiki.se/Lista/1 I den här gruppen är tempot lite högre.

Någonstans på mitten tar vi en paus, så kom glöm inte att ta med fika! Efter fikat slår vi ihop grupperna och spelar alla tillsammans.

Det är gratis att vara med och du behöver inte anmäla dig i förväg. Spelträffen arrangeras av Blekinge spelmansförbund i samarbete med studieförbundet Kulturens.

Detta inlägg publicerades i Möten och träffar, Nyheter. Bokmärk permalänken.