Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Om nyhetsbrevet

Styrelsen har tagit beslut om att gå över till digitala informationsutskick i stället för de brev som skickats med posten. Det finns flera skäl till det:

  • Ekonomin. Det blir billigare med utskick per mejl än på papper.
  • Miljön. Vi sparar in på papper och kuvert.
  • Arbetet. Vi slipper skriva ut papper, stoppa i kuvert och skriva adresser.
  • Flexibiliteten. Vi kan göra fler utskick i stället för att samla all information till pappersutskick två-tre gånger om året. Det gör att nyheterna är mer aktuella när de når dig.

Den gamla mejllistan (gemiginfo@blekingespelman.se) ersätts av den nya och vi har slutat att skicka mejl på den gamla listan. Om din adress fanns med på den gamla listan har den blivit överförd till den nya.

Om du inte har en mejladress kommer du även i fortsättningen få information med posten.

 

 

Därför frågar vi om du är medlem när du anmäler dig

Du är välkommen att ta del av vårt nyhetsbrev oavsett om du är medlem i Blekinge Spelmansförbund eller inte. Men för att hålla vårt medlemsregister uppdaterat, och för att se till att viktig information når fram, behöver vi veta vilka e-postadresser som tillhör våra medlemmar.

Har du frågor?

Har du frågor om nyhetsbrevet kan du höra av dig till hjulstrom.malin@gmail.com. Om du har andra frågor om Blekinge Spelmansförbund och vår verksamhet, titta under ”Förbundet” i menyn så hittar du kontaktuppgifter.